dilluns, 6 d’octubre del 2014

Comunicat de CCOO Educació per la mobilització promoguda per la plataforma #Estudiants9N

Comunicat de CCOO Educació per la mobilització promoguda per la plataforma #Estudiants9N, formada per l’Associació d’Estudiants Progressistes (AEP), l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC), En Lluita, la Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya (FNEC), el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i SUMEM.

La Federació d’Educació, com a part de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya, està compromesa en el Pacte pel Dret a Decidir, i promou les accions unitàries que es convoquen en aquest àmbit. 

Reconeixem, igualment, la legitimitat de les organitzacions que promouen activitats pròpies, com, en aquest cas, les mobilitzacions que promouen les organitzacions d’estudiants per als dies 7 i 8 d’octubre. 

És per això que demanen al professorat que respecti també el desenvolupament d’aquestes jornades de lluita, evitant que coincideixin amb exàmens, lliurament de treballs o d’altres activitats d’alt valor per als resultats acadèmics dels i les estudiants.


1 comentari:

  1. És trist veure com una organització internacionalista es transforma en nacionalista (ja no els resulta evident que les nacions són el nou opi del poble?) i com posa per davant aquests suposats drets nacionals per sobre de la legalitat vigent.

    ResponElimina

En aquest fòrum obert pots opinar lliurament, però recorda que les aportacions han de ser respectuoses.