dijous, 16 de febrer del 2012

Sentència del judici del president del CEPDIL de la UPF

Des de la Secció Sindical de CCOO a la UPF ens plau comunicar-vos que el dia 9 de febrer es va rebre la sentència del judici del company Dr. Xavier Perramón. Aquesta sentència deixa clara la nul·litat del seu acomiadament i condemna a la UPF a readmetre’l al seu lloc de treball (paraules textuals de la sentència). 

Entre d’altres cal destacar dels fonaments jurídics els punts següents: 

QUART, diu que el conjunt de les successives contractacions del nostre company s’han fet en frau de llei cosa que fa que la relació laboral tingui consideració d’indefinida (Art. 15 ET). 

SETÈ on deixa clar que hi ha hagut una discriminació per motius de representació legal dels treballadors i per estar sindicat a CCOO. 

DESÈ: on diu textualment: “...se declaran los Hechos: vulneración del derecho a la igualdad, y a la actuación sindical, y Despido Nulo (Art. 55 del Estatuto de los Trabajadores, en relación con el 14 y 28 de la Constitución Española). 

Així doncs, des de la Secció Sindical de CCOO volem felicitar al Dr. Perramón i creiem que també cal que ens felicitem i que la nostra felicitació inclogui l’agraïment a tots els que ens heu donat suport en aquest procés tant desagradable i poc afortunat que amb una actitud més constructiva i moderada per part del rectorat i dels directius del departament, ens podríem haver estalviat tots plegats, per dedicar els nostres esforços a millorar no només els rànkings virtuals, sinó també i fonamentalment la situació de les persones que formem part de la UPF, així com la qualitat real del servei públic que prestem. 

Moltes gràcies a tots i totes!! 

Secció Sindical de CCOO a la UPF

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

En aquest fòrum obert pots opinar lliurament, però recorda que les aportacions han de ser respectuoses.