dijous, 8 de desembre del 2011

A la UAB modifiquen de forma unilateral les condicions laborals de tot el PDI

Els membres de la Junta del PDI i del Comitè del PDI a la mesa de negociació, representants de les centrals sindicals CC.OO., UGT, CSIF i CGT, han informat que l'equip de govern ha alterat el procés de negociació sobre el pressupost del 2012, en lliurar als Directors de Departaments i Degans, en reunió celebrada el passat divendres dia 2, un document intern en el qual: 

  • ES MODIFIQUEN de forma unilateral les condicions laborals de tot el PDI en incrementar la seva càrrega docent a 660 hores. 
  • S'UTILITZA aquesta nova dedicació de referència per establir un nou rànquing de departaments amb dèficit i superàvit docent que justifica la retallada de professorat temporal i plantilla estructural dels departaments amb superàvit. 

Des dels diferents sindicats s'han proposat alternatives per reduir la despesa i augmentar els ingressos que fins ara han estat pràcticament ignorades. Davant d'aquesta situació, de forma unànime, hem decidit abandonar la negociació.

1 comentari:

  1. Em podeu explicar com augmenten les hores a 660?? Què comptabilitzen aqui?? No soc de la UAB però em preocupen els efectes dominó. Gràcies i ànims!!!!
    Cada dia tenim més motius per mobilitzar-nos i no deixar de lluitar pels nostres drets laborals, que realment no eren tants com semblen

    ResponElimina

En aquest fòrum obert pots opinar lliurament, però recorda que les aportacions han de ser respectuoses.