dimarts, 14 de desembre del 2010

Científics i universitaris davant la crisi (Hoja del Lunes 506 - 2/2)

El passat mes de Juny, es va celebrar un acte per recolzar l'esperit crític tant en la comunitat universitària com en la comunitat científica i, amb aquesta mateixa intenció, més de 2.000 signatures d'universitaris i investigadors van subscriure un manifest. L'acte va suscitar un ressò important en els mitjans de comunicació i va enllaçar amb altres iniciatives sorgides de diferents fòrums, en particular a les universitats de Sevilla i Madrid.

L'evolució de la situació reclama nous esforços crítics enfront de l'aclaparadora informació que s'imposa des dels mitjans, i per això es presenta un nou manifest en aquesta pàgina web, perquè els qui desitgin puguin subscriure-ho:


A fi de debatre sobre l'agreujament de la situació i analitzar les perspectives d'actuació des de la Universitat i la Investigació, us convidem a l'acte que se celebrarà dijous que ve, dia 16 de Desembre, a la seu central del CSIC (carrer Serrano, núm. 117, Madrid) a les 18:30 hores, sota el títol Científics i Universitaris davant la CRISI.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

En aquest fòrum obert pots opinar lliurament, però recorda que les aportacions han de ser respectuoses.